Når kun det beste er godt nok!

Leietau.no - spesialist på utstyr til kjøring og Sportskjøring.
Alle våre leverandører er plukket ut spesielt med tanke på kvalitet. 

                                                                     Her kan du søke i nettbutikken →

Optimum Time Maratonklokke

Optimum Time OE Series 3 er en meget robust maratonklokke for Sportskjøring og Feltritt. Den leveres med et justerbart elastisk bånd, slik at du har klokken på armen istedenfor i en snor rundt halsen som kan utgjøre en sikkerhetsrisiko. Her finner du kun de funksjonene du trenger, og ikke mange avanserte innstillinger som gjør bruken komplisert. Stoppeklokken kan settes til å telle opp eller telle ned tiden, og du kan sette på lydvarsel for hvert minutt om du ønsker det. Det er også vanlig klokkeslett for å holde øye med starttider og lignende. Produsert i slagfast plast i 7 fine farger; Gul, Svart, Rød, Grønn, Blå, Rosa og Hvit.

kr 995,00

Döbert Kjørepisk Glassfiber

Meget lett og velbalansert kjørepisk fra anerkjente Döbert i Tyskland. Laget i hul glassfiber for å være lett og akkurat passe stiv til å gi presise hjelpere, med blanke beslag og gummivevet håndtak. Lengde er oppgitt fra håndtakets topp til der snerten begynner å 'falle' (altså selve piskens kropp). Håndtaket er ca 20cm + beslag. Snerten er ca 60cm. Vekt ca 95g - 120g. 140cm pisker er dermed totalt ca 160cm med håndtaket (+ snert). 160cm pisker ca 180cm totallengde. 180cm pisker ca 200cm totallende. Tips: 140cm er en fin maratonpisk for de fleste i enspent og par. 160cm passer de fleste i ponni/liten hest, enspent og par dressur. 180cm passer hest i dressur, og er fint om du liker pisken med god lengde. NB. Det tilkommer alltid 249,- i frakt for pisker som skal sendes. Dette er rett og slett fordi sending av lange rør er dyrt. Denne fraktprisen tilkommer i tillegg til eventuell annen frakt, da piskene passer dårlig i de fleste esker :)

kr 695,00

Fastuds® sett - Hard Ground

Fastuds®  brodder med selvrensende gjenger til hardt underlag, fra den Franske produsenten Michel Vaillant. Fastuds® brodder har selvrensende gjenger og kan skrus rett i broddhullet i hesteskoen, uten å gjenge opp først! Fastuds® har Wolfram hardmetallkjerne som sikrer godt grep, ekstrem slitestyrke og sørger for at brodden beholder den rette formen ved tøff bruk. Broddene har en bred overflate opp mot skoen, som gir maksimal stabilitet og motvirker overtramp meget effektivt. Inneholder: 1stk Fastuds® nøkkel 8stk Fastuds® HG10 brodder (10mm) 8stk Fastuds® HG14 brodder (14mm) 50stk Skumplugger til broddhull NB: - Alle våre brodder leveres med 3/8'' gjenger, som er det mest vanlige til hestesko i Norge. Små sko (til feks Shettis) hender det har mindre hull med 5/8'' gjenger. Brodder til slike små hull og til M10 gjenger kan skaffes på spesialbestilling. - Illustrasjonbildet fra produsenten kan vise en annen finish enn det faktiske produktet. De fleste varer er produsert i blankt stål.

kr 489,00

Sikkerhetskniv

Sikkerhetskniv av meget høy kvalitet fra svenske Morakniven. Dette er utstyret alle bør ha på vogna, og som vi håper du aldri får bruk for. Denne kniven er helt spesiell på flere måter. Den har en avrundet tupp for å kunne smettes under seletøy uten og skade hesten. Den har en serratert (tannet) egg, spesiallaget for å kutte materialer som seletøy kan være laget av. Som feks syntet, web og lær. Bladet er laget av et høykvalitets svensk, kaldvalset og rustfritt stål. Grepet er av kraftig gummi med lett mønster for optimalt grep i enhver situasjon og ethvert vær. Sliren er laget i slagkraftig plast, og er utført i en intens rød-oransje farge for å synes godt. Svensk produsert.

kr 199,00

CEECOACH 2 Duo (støtter bluetooth ørepropper)

CEECOACH 2 Duo sett med 2 enheter og 2 sett ørepropper med ledning. CEECOACH 2 støtter også bluetooth ørepropper (selges separat). CEECOACH kommuniserer med Bluetooth teknologi som gir topp lydkvalitet og ingen forstyrrelser. Helt opptil 6 enheter kan kobles sammen til for eksempel gruppeundervisning. Enkle tastetrykk regulerer hvilke enheter som kommuniserer. Bare 2, eller alle på en gang. Det er også lett å stille inn om kommunikasjonen skal være 1-veis eller 2-veis. Enhetene har 3 store knapper og et design som gjør dem enkle å betjene, uten hansker og uten å måtte se på dem. CEECOACH 1 og 2 kan brukes i kombinasjon, den eneste forskjellen mellom dem er at CEECOACH 2 støtter bruk av Bluetooth® ørepropp/mic og CEECOACH 1 kun brukes med ørepropper med ledning. Når 2 eller flere enheter er paret sammen, vil de ikke få forstyrrelser fra andre sammenparede enheter. Man kan for eksempel helt fint bruke 2 separate sett med CEECOACH på 2 forskjellige treningsbaner som er innenfor rekkevidde, helt uten at de forstyrrer hverandre. I pakken: 2x CEECOACH 2 enheter 2x Festeklips 2x CEECOACH Premium headset (kablet) 2x USB ladekabler 1x USB twin-lader (lader 2 enheter på en gang) 1x Bruksanvisning Tekniske spesifikasjoner: Antall brukere: Opptil 6 enheter sammenparet samtidig. Dimensjoner (BxHxD): 70 x 50 x 24 mm. Vekt: 45g. Feste: Kraftig plastklips som kan snus 90° i ønsket retning. Batteritid (Tale): opptil 10 timer* Batteritid (Standby): opptil 3 dager* Ladetid: ca. 4 timer. Brukstemperatur: -10° til 45° Beskyttelsesgrad: vannsprutsikker, støvsikker, støtsikker. Rekkevidde: opptil 500m** Teknologi: Bluetooth® 4.0 Batteri: Lithium Ion Ørepropp kontakt: Bluetooth® eller 3,5mm 'mini Jack'. Ladekontakt: standard micro-USB *Vil variere utifra bruk, temperatur, volum, rekkevidde osv. **Rekkevidde kommer an på terreng, vær, temperatur osv.

kr 3 595,00

Sprenger Hurtigkobling Stor (13cm)

Kanskje vognas viktigste sikkerhetsdetalj! Sprenger leverer denne hurtigkoblingen til vogn i ekstrem kvalitet. Rustfritt stål og Tysk ingeniørkunst i nydelig harmoni. Total lengde: 130mm Bredde for montering på svingel: 21mm Gjennomgående bolt: 10mm Å ha mulighet til å løse ut trekklinene raskt og enkelt er superviktig i en kritisk situasjon der hesten må frigjøres fra vogna fort. Det er ekstremt viktig at hurtigkoblingene kan løses ut selv om trekklinene står i fullt spenn, som for eksempel ved velt eller fastkjøring. For å sikre funksjonen er det viktig at denne delen er av høy kvalitet og 100% rustfri. En dråpe WD40 eller CRC i ny og ne sikrer at mekanismen fungerer lett og ledig. Pris per stykk. Vi fraråder på det sterkeste å kjøpe billige versjoner av denne detaljen!

kr 449,00

Zilco FRAMBEIN X-Country Maratonbelegg

Meget gode beinbelegg utviklet i samarbeid med en av verdens fremste Feltritt utøvere, Sam Lyle. Laget for å kunne takle utfordringene enhver hestesport har å by på. - Yttersiden er produsert i ekstremt sterk 'Denier 1680' polyester. - Støtabsorberende og uknuselige beskyttelser over senene på baksiden av frambeina, og på framsiden av bakbeina. - Meget god ventilasjon og hurtigtørkende innside, som ikke holder på hverken vann eller svette. - Brede og sterke borrelåser for perfekt passform. - Lette å vedlikeholde. Bare spyl av med kaldt vann. - Refleksstriper på borrelåsene. Selges per par.

kr 499,00

Abbey Liverpool Mullen 'Tulip'

Abbey Liverpool med Mullen munndel med Tulip / Hinge-Top. Hinge-Top er leddet overdel på bittets sjeker, laget for å fjerne trykket over nakken. Finnes i 10cm, 11,5cm, 12cm, 12,5cm, 13,5cm og 14,5cm. Alle med 2 slots tømmespor. Andre størrelser kan produseres på bestilling. 

kr 1 495,00