Når kun det beste er godt nok!

Leietau.no er en nettbutikk for Sportskjøring og turkjøring med hest. Vi har spesialisert oss på maratonseler og vogner tilpasset denne typen seletøy, samt alt annet utstyr relatert til dette.
Hos oss finner du kun utstyr med en kvalitet vi kan gå god for. Ingenting annet får plass i vår butikk.
Vi legger stor vekt på service, og vårt mål er å tilby hjelp og veiledning til alle som ønsker det.
Ta kontakt om du ønsker hjelp med type, størrelse, råd og anbefalinger (eller hva som helst annet).

                                                                     Her kan du søke i nettbutikken →

Blocker Tie Ring MK2

Blocker Tie Ring er designet for å være mer enn å bare binde opp hesten. Den gir hesten mulighet til å trekke til seg litt slakk på tauet i tilfelle fall eller panikk. Dette letter på trykket, og med det ofte kilden til panikken. Denne videreutviklingen av Blocker Tie systemet har magnetisk holder på 'midtstangen' slik at den holder seg på plass til enhver tid. Systemet kan brukes hvor som helst. På stallgangen, i vaskespiltet, oppspenningsplass +++ Pakken inneholder alt du trenger, inkludert en 12 siders bruksanvisning. Vi anbefaler Zilcos 3,65m treningsleietau til dette systemet.

kr 449,00

Zilco Classic Maratonsele

Zilco Classic er en av våre mest solgte maratonseler, og passer like godt til maraton, dressur og hverdags. Dette er en meget god syntetsele med lav vekt og alle spenner er i rustfritt stål. Zilcos unike fleksible salettbom og justerbare salettputer gir perfekt tilpasning, god komfort og god plass. Kan også leveres med Empathy (anatomisk) bryst som ekstrautstyr (se ferdig sele med anatomisk bryst  HER ). Selen kommer komplett med bryst med separate trekkliner, salett, baksele, halereim, hodelag og tømmer. Si ifra hvis du ønsker hodelag uten skylapper, så har vi det også. Zilco Classic er dekket av vår 5-års totalgarati . TIPS: Zilco Classic leveres uten mankestropp ( retainer strap ) mellom brystselens mankedel og toppen av saletten. Vi anbefaler derfor å kjøpe denne som ekstrautstyr. Prisen inkluderer gratis tilpasning hos oss på Høyjord i Vestfold om ønskelig. Vi kan også bistå med tilpasning via bilder, video eller Facetime. Ikke alle hester er like - ved behov bytter vi gjerne deler i settene til riktig størrelse for din hest. Vi har seler på lager! 

fra kr 10 495,00

CEECOACH 2 Duo (støtter bluetooth ørepropper)

CEECOACH 2 Duo sett med 2 enheter og 2 sett ørepropper med ledning. CEECOACH 2 støtter også bluetooth ørepropper (selges separat). CEECOACH kommuniserer med Bluetooth teknologi som gir topp lydkvalitet og ingen forstyrrelser. Helt opptil 6 enheter kan kobles sammen til for eksempel gruppeundervisning. Enkle tastetrykk regulerer hvilke enheter som kommuniserer. Bare 2, eller alle på en gang. Det er også lett å stille inn om kommunikasjonen skal være 1-veis eller 2-veis. Enhetene har 3 store knapper og et design som gjør dem enkle å betjene, uten hansker og uten å måtte se på dem. CEECOACH 1 og 2 kan brukes i kombinasjon, den eneste forskjellen mellom dem er at CEECOACH 2 støtter bruk av Bluetooth® ørepropp/mic og CEECOACH 1 kun brukes med ørepropper med ledning. Når 2 eller flere enheter er paret sammen, vil de ikke få forstyrrelser fra andre sammenparede enheter. Man kan for eksempel helt fint bruke 2 separate sett med CEECOACH på 2 forskjellige treningsbaner som er innenfor rekkevidde, helt uten at de forstyrrer hverandre. I pakken: 2x CEECOACH 2 enheter 2x Festeklips 2x CEECOACH Premium headset (kablet) 2x USB ladekabler 1x USB twin-lader (lader 2 enheter på en gang) 1x Bruksanvisning Tekniske spesifikasjoner: Antall brukere: Opptil 6 enheter sammenparet samtidig. Dimensjoner (BxHxD): 70 x 50 x 24 mm. Vekt: 45g. Feste: Kraftig plastklips som kan snus 90° i ønsket retning. Batteritid (Tale): opptil 10 timer* Batteritid (Standby): opptil 3 dager* Ladetid: ca. 4 timer. Brukstemperatur: -10° til 45° Beskyttelsesgrad: vannsprutsikker, støvsikker, støtsikker. Rekkevidde: opptil 500m** Teknologi: Bluetooth® 4.0 Batteri: Lithium Ion Ørepropp kontakt: Bluetooth® eller 3,5mm 'mini Jack'. Ladekontakt: standard micro-USB *Vil variere utifra bruk, temperatur, volum, rekkevidde osv. **Rekkevidde kommer an på terreng, vær, temperatur osv.

kr 2 995,00 kr 3 595,00

Sprenger Hurtigkobling Stor (13cm)

Kanskje vognas viktigste sikkerhetsdetalj! Sprenger leverer denne hurtigkoblingen til vogn i ekstrem kvalitet. Rustfritt stål og Tysk ingeniørkunst i nydelig harmoni. Total lengde: 130mm Bredde for montering på svingel: 21mm Gjennomgående bolt: 10mm Å ha mulighet til å løse ut trekklinene raskt og enkelt er superviktig i en kritisk situasjon der hesten må frigjøres fra vogna fort. Det er ekstremt viktig at hurtigkoblingene kan løses ut selv om trekklinene står i fullt spenn, som for eksempel ved velt eller fastkjøring. For å sikre funksjonen er det viktig at denne delen er av høy kvalitet og 100% rustfri. En dråpe WD40 eller CRC i ny og ne sikrer at mekanismen fungerer lett og ledig. Pris per stykk. Vi fraråder på det sterkeste å kjøpe billige versjoner av denne detaljen!

kr 449,00

Fastuds Broddesett - Hard Ground HG10+HG14

Broddesett med Fastuds® brodder med selvrensende gjenger til hardt underlag, fra den Franske produsenten Michel Vaillant. Fastuds® brodder har selvrensende gjenger og kan skrus rett i broddhullet i hesteskoen, uten å gjenge opp først! Fastuds® har Wolfram hardmetallkjerne som sikrer godt grep, ekstrem slitestyrke og sørger for at brodden beholder den rette formen ved tøff bruk. Broddene har en bred overflate opp mot skoen, som gir maksimal stabilitet og motvirker overtramp meget effektivt. Broddesettet inneholder: 1stk Fastuds® nøkkel 8stk Fastuds® HG10 brodder (10mm) 8stk Fastuds® HG14 brodder (14mm) 50stk Skumplugger til broddhull NB: - Alle våre brodder leveres med 3/8'' gjenger, som er det mest vanlige til hestesko i Norge. Små sko (til feks Shettis) hender det har mindre hull med 5/8'' gjenger. Brodder til slike små hull og til M10 gjenger kan skaffes på spesialbestilling. - Illustrasjonbildet fra produsenten kan vise en annen finish enn det faktiske produktet. De fleste varer er produsert i blankt stål.

kr 495,00

Sikkerhetskniv

Sikkerhetskniv av meget høy kvalitet fra svenske Morakniven. Dette er utstyret alle bør ha på vogna, og som vi håper du aldri får bruk for. Denne kniven er helt spesiell på flere måter. Den har en avrundet tupp for å kunne smettes under seletøy uten og skade hesten. Den har en serratert (tannet) egg, spesiallaget for å kutte materialer som seletøy kan være laget av. Som feks syntet, web og lær. Bladet er laget av et høykvalitets svensk, kaldvalset og rustfritt stål. Grepet er av kraftig gummi med lett mønster for optimalt grep i enhver situasjon og ethvert vær. Sliren er laget i slagkraftig plast, og er utført i en intens rød-oransje farge for å synes godt. Svensk produsert.

kr 199,00